Super User

Super User

Srijeda, 18 Mart 2015 11:54

Zdravstvena njega u kući:

- je sastavni dio primarne zdravstvene zaštite,

- provode je medicinske sestre sa položenim stručnim ispitom, u suradnji i pod stručnim nadzorom izabranog liječnika i patronažne sestre

- usluge zdravstvene njege u kući uključuju sve postupke opće i specijalne njege bolesnika, koje je medicinska sestra ovlaštena provoditi samostalno ili po nalogu izabranog liječnika.

Provode je medicinske sestre, fizioterapeuti sa završenom srednjom ili višom školom te položenim stručnim ispitom.

Srijeda, 18 Mart 2015 11:49

Što je zdravstvena njega?

Zdravstvena njega i rehabilitacija u kući nastavak je zdravstvene njege i rehabilitacije nakon izlaska bolesnika iz bolnice, lječilišta i drugih ustanova. Spada u primarnu zdravstvenu zaštitu.

Zdravstvena njega je djelatnost u sustavu zdravstva koju samostalno obavljaju medicinske sestre u suradnji sa liječnicima i ostalim zdravstvenim djelatnicima.

Utorak, 17 Mart 2015 21:11

Kontaktirajte nas

KONTAKT FORMA

Utorak, 17 Mart 2015 20:52

Zašto odabrati nas?

Značajan porast udjela starijeg stanovništva, kao jedne od socijalno ranjivih skupina, u ukupnom stanovništvu, povećava potrebe za socijalnom skrbi te socijalnim uslugama o kojima ovisi kvaliteta života starijih osoba.
Zbog toga korisnicima naših usluga možemo osigurati pomoć i njegu u kući za zadovoljavanje pojedinih potreba koje mu, zbog današnjeg suvremenog načina života, nemogu pružiti članovi njegove obitelji.
Profesionalno i stručno pružamo uslugu pomoći i njege u kući starijim osobama, osobama sa invaliditetom i djeci sa posebnim potrebama, svima kojima je takav oblik pomoći potreban.

Utorak, 17 Mart 2015 20:51

Lokacija

headerBackground4
Kućna njega starijih i bolesnih osoba CITO


Kralja Tvrtka 1.
tel:+387 62 293 011

 

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Utorak, 17 Mart 2015 20:50

Djelatnosti

 

  • Pomoć i poduka obitelji kod obavljanja osobne higijene
  • Kupanje nepokretnog ili polupokretnog bolesnika u krevetu ili kadi
  • Sanitetski prevoz
Utorak, 17 Mart 2015 20:48

O nama

Kućna njega starijih i bolesnih osoba CITO je registrovana ordinacija za kućnu njegu i liječenje starijih i bolesnih osoba. Osnovana je uz odobrenje Ministarstva zdravlja FBiH.

Mi pružamo kompletnu uslugu brige o starim osobama. Usluge podrazumjevaju medicinsku njegu starih i polupokretnih osoba, kao i kompletno vođenje domaćinstva.

Vodimo istinsku brigu o bolesnim i starijim uz stručan tim medicinskih sestara. Usluge se ostvaruju u sredini u kojoj korisnik živi i omogućava mu se ponovno uspostavljanje normalnog života.